Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul

Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”

Bricheti Rotunzi
Bricheţii rotunzi sunt combustibili solizi, cu conţinut scăzut de umiditate, obţinuţi din deşeurile lemnoase rămase după prelucrare (rumeguş, aşchii de lemn sau chiar scoarţa de copac), deşeuri care sunt mărunţite, uscate şi apoi brichetate cu ajutorul unei prese speciale.

Ofertă personalizată

În acest mod vă punem la dispoziţie oferte personalizate în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră.

Avantajele bricheților

Brichetele realizate de compania noastră sunt un produs în totalitate ecologic realizate din materiale organice. După procesul de fabricație rezultă un combustibil solid, cu un conținut scazut de umiditate, produs din deșeurile lemnoase rămase după prelucrare (rumeguș, aschii de lemn sau chiar scoarță de copac, etc), deșeuri care sunt apoi marunțite, uscate până la un procent de 10% și apoi brichetate cu ajutorul unei prese speciale.

Utilizarea noilor comusitibili brichete din lemn pentru incalzire aduc numeroare avantaje în raport cu lemnul de foc, talas sau carbune. Bricheții fiind foarte diferiți de cărbune, deoarece acestia nu au concentrații mari de substanțe carbonice și adaosuri.

Arderea bricheților este curata, cu emisii scazute de dioxid de carbon și cu impact minim asupra mediului înconjurator. Bricheții folosesc pentru aplicații multiple, de la centrale, cheminee și sobe pâna la aplicații industriale, cu o serie de avantaje importante cum ar fi :

Print Friendly, PDF & Email